c
masajes, vilamajormasajes, Quiromassatge, reiki, auriculopuntura, massatge thailandesprecios, masajes, vilamajor, valles orientalKarma Massatges, sant antoni de vilamajorMailWeb CatalàWeb castellano
QUIROMASSATGE / Quiromassatge terapèutic / Quiromassatge esportiu / Drenatge limfàtic / Massatge NABHI / Massatge olis essencials
 

Quiromassatge

- Massatge Corporal complet  
- Massatge esquena
- Massatge cranial
- Massatge facial
- Masstge podal
- Masstge pit-abdomen
- Massatge extremitats superiors-inferiors

NOVETATS

- Massatge en parella

- Massatge a cuatre mas

 

Quiromassatge terapèutic
- Cervicàlgies
- Dorsàlgies
- Lumbàlgies
- Escoliosis
- Aerofàgia
- Estrenyiment
- Cel·lulitis
- Varius
- Epicondilitis
- Antiestres

 

Quiromassatge esportiu
- Pre-competicio/ pos-competicio
- Agulletes- fatiga muscular
- Hematomes
- Cicatrius

 

MADEROTERAPIA FACIAL
 

Augmenta la teva bellesa natural amb el relaxant i revitalitzant tractament de maderoterapia facial.

Experimenta la fusió perfecta entre tradició i modernitat per aconseguir una pell radiant i un aspecte fresc i renovat.

Reserva avui mateix i deixa't mimar com mai abans ho has fet.

Aprofita aquesta oportunitat per realçar la teva bellesa de la manera més natural i saludable. Et garantim que no et decebràs..

 

 

TRACTAMENT CUPPING THERAPY
 

Cupping therapy o la teràpia amb ventoses (també anomenada ventosateràpia) és una antiga tècnica xinesa.

Aquesta pressió que exerceixen les copes mou la sang de l'interior del cos més a prop de la superfície, cosa que augmenta el flux sanguini. Aquest augment del flux sanguini a la zona indicada pot alleujar la tensió muscular, millorar la cel·lulitis, circulació i reduir la inflamació, entre altres coses.

 

 

DRENATGE LIMFÀTIC
 

El Drenatge Limfàtic Manual és una teràpia manual destinada a facilitar la circulació limfàtica. És un massatge suau que s'utilitza quan hi ha acumulació de líquid o de substàncies al teixit connectiu (edema) i quan el sistema limfàtic està alterat.

 

 

 

 

 

MASSATGE NABHI (abdomen)
 

El ventre és un dels punts més importants per mantenir la salut física i emocional. S'hi troba el punt Nabhi, situat al melic. El massatge amb oli calent sobre aquest punt, aviva el foc digestiu i ajuda a alleujar problemes com indigestió, gasos i restrenyiment.

A més de per a la nostra salut física, també ens ajuda emocionalment, reduint l'estrès, la tensió nerviosa i facilitant l'alliberament d'emocions.

 

 

 

MASSATGE OLIS ESSENCIALS
 

Després d’un llarg dia, un massatge d’olis essencials pot ser just el que necessites. Els efectes reconfortants i relaxants d´aquesta barreja d´olis són alguns dels beneficis més forts i poden ajudar a calmar els sentits. Aprofiteu aquestes propietats calmants utilitzant olis essencials en un massatge al final del dia.

La barreja d'olis essencials combina un grup únic per proporcionar efectes relaxants i reconfortants per a tot el cos.

 

 

MADEROTERAPIA
 

La maderoterapia és un tractament terapèutic que utilitza eines de fusta per realitzar massatges i manipulacions a la pell. Aquesta tècnica té origen ancestral i combina les propietats de les fustes amb els principis de l'acupuntura i la reflexologia.

Durant una sessió de maderoterapia, s'utilitzen diferents instruments de fusta, com ara rodetes, copes, cilindres i paletes, que són aplicats de manera rítmica i controlada sobre el cos. Aquestes eines ajuden a estimular la circulació sanguínia, millorar la oxigenació de la pell, afavorir l'eliminació de toxines i estimular el metabolisme.

A més, la maderoterapia té diversos beneficis, com ara remodelar i tonificar el cos, reduir la cel·lulitis, millorar l'aparença de l'acne i les cicatrius, relaxar els músculs tensos i alleujar tensions i estrès.

 

REIKI
 

- Massatge Reiki
- Reiki amb quarts
- Reiki ryoho

Els efectes de sanació de Reiki produeixen en general una harmonització completa de l'ésser humà. Aquesta pràctica estimula i desperta les forces internes de cada persona, equilibra els centres energètics i millora les funcions metabòliques del cos.

 

 

 

 

AURICULOPUNTURA
 

L'auriculoteràpia és una tècnica de medicina tradicional xinesa que deriva de l'acupuntura, a través de la qual s'estimulen punts del pavelló extern de l'orella per diagnosticar i poder donar tractament a problemes de salut a altres zones del cos.

Tractaments

- Ansietat/ estres
- Al·lèrgies
- Tabaquisme
- Dolors musculars
- Migranyes
- Insomni
- Obesitat
- Control de la gana
- Gestió emocional

 

MASSATGE EN PARELLA
 

Un massatge en parella és una experiència de massatge diferent per gaudir de dos en dos. Un massatge per a dos és una manera especial de dedicar-se temps junts, on poder relaxar-vos i gaudir d'un moment de pau. Perfecte per evadir-se de la rutina del dia a dia i compartir aquest moment en parella.

 

 

 

 

MASSATGE A CUATRE MANS
 

Pensa que estàs rebent un massatge relaxant... I ara imagina un massatge doblement relaxant. Dos terapeutes perfectament coordinats posen a la teva disposició les quatre mans per produir en tu una sensació de benestar profund. T'assegurem que després de provar una experiència així d'agradable, no voldràs cap altre tipus de massatge.

Aquest massatge es basa en la filosofia de l'Ayurveda, l'antic sistema de medicinal de l'Índia. La saviesa que emana de la tradició ayurvèdica és àmpliament reconeguda i considerada dins l'àmbit de la medicina holística i destaca per la recerca constant de l'equilibri físic, mental, emocional i espiritual.

Aquesta tècnica duplica els beneficis del massatge estàndard i la sensació de benestar i harmonia és total, per això està especialment indicat perquè pateixen problemes d'estrès, insomni i ansietat.

 

 

MASSATGE A DOMICILI
 

Si esteu buscat una forma de relaxar-vos i recarregar energies sense haver de sortir de casa, són la sol·lució per fecta per a vosaltres.

No dubtis en contactar i demanar la teva cita.

 

 

 

“El teu centre de massatge a Vilamajor"

Elevadores EBAM

 

 

masajes sant antoni de vilamajor

Cookies Politica de privacidad y Avisos Legales Disseny & Powered by LMVweb © 2002-2022 - Twenty Anniversary

 

Quiromassatge, reiki, auriculopuntura, massatge thailandes

centro de masajes

karma massatges

Sant Antoni de Vilamajor